Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete

A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetének nincsenek konkrét célkitűzései (még) csupán szeretnének egy arctalan spontán kommunikációt kezdeményezni Magyarország összes lakosával. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tárol önről semmilyen információt - a válaszadás önkéntes, az adatokat összesítve kezeljük. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tudja az ön telefonszámát, ha mégis a tAKI nevében kapna SMS-t vagy telefonhívást, az pusztán a szerencse és/vagy a véletlen műve. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete elnézést kér mindenkitől, akinek visszaélt aljas és galád módon elkótyavetyélt telefonszámával, SIM kártyájával. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetét támogatja a Vodafone (tudtán kívül) és mindenki aki feltölti az alábbi vodafonos feltöltőkártyás telefonszámot: 06 70 54 95 126 (ez egyszer Zotyáé volt, de már nem) És végül ismételten: a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik, ne keresse! Ha mégis többet akar megtudni a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetétről hívja az alábbi számot: 0691180100 - Ők elvileg mindent tudnak (gyakorlatban persze...).

Friss topikok

Linkblog

Élet értelme - pite

2008.03.17. 23:35

Sütöttünk ma Pitét, jó drága pite lett, minden pénzünk ráment és még csak nem is lett a legszebb, meg túl informatív sem lett, de legalább szép színes. Meg vannak benne százalékok is. Asszem nem sikerült megfejtenünk az élet értelmét... de mostmár tudjuk, hogy nagy szerepet játszik benne a másik nem, a szex, a fajfentartás, a szeretet, a fejlődés, és Jézus Krisztus is, meg még pár dolog amiről sosem gondoltuk volna, hogy az élet értelme lehet valaki számára, ilyen pl. a feljelentés. A csodás amatőr piténket megkóstolhatjátok ide kattintva: Katt!

Egy kedves levélíró az alábbi gondolattal gazdagította a kutatásunkat:

A gyertya értelme a sötétség.
A folyó értelme az áramlás,
A fáé az ősz,
A tavaszé az ébredés.
Az álom értelme a realitás,
Az élet értelme a találkozás.

(Olga Klekner)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://t-a-k-i.blog.hu/api/trackback/id/tr3385457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása