Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete

A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetének nincsenek konkrét célkitűzései (még) csupán szeretnének egy arctalan spontán kommunikációt kezdeményezni Magyarország összes lakosával. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tárol önről semmilyen információt - a válaszadás önkéntes, az adatokat összesítve kezeljük. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tudja az ön telefonszámát, ha mégis a tAKI nevében kapna SMS-t vagy telefonhívást, az pusztán a szerencse és/vagy a véletlen műve. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete elnézést kér mindenkitől, akinek visszaélt aljas és galád módon elkótyavetyélt telefonszámával, SIM kártyájával. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetét támogatja a Vodafone (tudtán kívül) és mindenki aki feltölti az alábbi vodafonos feltöltőkártyás telefonszámot: 06 70 54 95 126 (ez egyszer Zotyáé volt, de már nem) És végül ismételten: a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik, ne keresse! Ha mégis többet akar megtudni a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetétről hívja az alábbi számot: 0691180100 - Ők elvileg mindent tudnak (gyakorlatban persze...).

Friss topikok

Linkblog

Mi az a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete?

2008.03.13. 00:01

A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik. De talán azért egy picit mégis.
A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetének nincsenek konkrét célkitűzései, de azért valamit szeretnénk elérni (mégis). Spontán, arctalan kommunikáció Magyarország összes lakosával? Lehetséges ez? Biztos, hogy nem, de azért egy próbát megér. A hogyan nem olyan bonyolult, idén már 11 millió mobil előfizetést tartanak számon az alig 10 milliós országocskánkra, tehát aki ma született már arra is jut egy, akinek nincs annak is van, elméletben mobillal mindenki elérhető. Gyakorlatban persze semmi sem úgy van, mint elméletben, de ezt most figyelmen kívül hagyjuk. Mert miért ne?  A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete természetesen nem tárol senkiről semmilyen információt - a válaszadás természetesen önkéntes, az adatokat összesítve kezeljük, mint ahogy azt minden valamirevaló közvéleménykutató teszi. Sokak számára meglepő, hogy a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tudja senkinek sem a telefonszámát, mégis tud SMS-t küldeni. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézet számára pedig az lehetne meglepő, hogy valaki számára ez meglepő, de a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete számára ez annyira nem meglepő, mert már nem lepődünk meg azon, hogy az emberek ritkán gondolkodnak. Az értetlenkedők számára álljon itt egy rövidke okfejtés:
A mobiltelefonszámok 11 számjegyűek, ebből az első kettő állandó, a harmadik vagy 2-es, vagy 3-as vagy 7-es, a negyedik ismét állandó (0) ezt követi hét számjegy aminek összesen 9.999.999 kombinációja van... egy egyszerű fejszámolással rájöhetünk, hogy a fenti számmisztika alapján (ha tényleg igaz,h 11 millió mobil előfizető van) minden második-harmadik találomra beütött mobiltelefonszám talál! Szóval ne kérdezze senki, hogy honnan van meg a száma, mert a nagyon banális válasz csak annyi, hogy a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézet hasára csapott és kitalálta. A szerencse és/vagy a véletlen műve. Mivel a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete mindörökké a névtelenség homályába kíván burkolózni ezért olyan telefonszámokat használ melyeket korábbi tulajdonosuk megunt, elajándékozott vagy eladott. Ezeket a korábbi tulajdonosokat zaklatni háborgatni nem ér! Ellenük panaszkodni, vagy fenyegetni őket értelmetlen. Zaklatni őket kifejezetten TILOS! Ők nem tehetnek arról, hogy rossz kezekbe került elkótyavetyélt egykori tulajdonuk.

A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetét pillanatnyilag támogatja a Vodafone (tudtán kívül) ezzel itt. Valamint minden adományt szívesen fogadunk, mindenki aki feltölti az alábbi vodafonos feltöltőkártyás telefonszámot: 06 70 54 95 126, hozzájárul ahhoz, hogy kérdéseink minél több emberhez eljussanak. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete által küldött SMS-ek sem Marketing, sem PR, sem egyéb kereskedelmi vagy üzleti célt szolgáló tevékenységbe nem sorolhatóak be, kizárólag közvéleménykutatás célját szolgálják!

Ha még ennél is többet szeretne megtudni a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetétről hívja az alábbi számot: 0691180100 - ez egy  Különleges Tudakozó hívószáma (szintén igencsak amatőr, ezért közel áll a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete szívéhez - bocs). Szóval a  0691180100-as telefonszámon minden kérdésre megpróbálnak válaszolni a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetével kapcsolatban, lehet rajtuk kersesztül üzenni nekünk, beszólni, vagy újabb kérdéseket javasolni.
Ők elvileg mindent tudnak (gyakorlatban persze...).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://t-a-k-i.blog.hu/api/trackback/id/tr32378699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy juzer 2008.03.17. 19:39:44

frankon ,ekkora al lap es al cucc ez az egesz
91-es emeltdijas szammal huznatok le az embereket

azt hiszitek okosak vagytok
az emeltdijas visszaeleseket komolyan veszik a szolgaltatok - mint ezt is

csukhattok lassan

2008.03.17. 21:14:54

ha nem lenne ott a 91-es, akkor jobban tetszene?
süti beállítások módosítása