Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete

A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetének nincsenek konkrét célkitűzései (még) csupán szeretnének egy arctalan spontán kommunikációt kezdeményezni Magyarország összes lakosával. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tárol önről semmilyen információt - a válaszadás önkéntes, az adatokat összesítve kezeljük. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tudja az ön telefonszámát, ha mégis a tAKI nevében kapna SMS-t vagy telefonhívást, az pusztán a szerencse és/vagy a véletlen műve. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete elnézést kér mindenkitől, akinek visszaélt aljas és galád módon elkótyavetyélt telefonszámával, SIM kártyájával. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetét támogatja a Vodafone (tudtán kívül) és mindenki aki feltölti az alábbi vodafonos feltöltőkártyás telefonszámot: 06 70 54 95 126 (ez egyszer Zotyáé volt, de már nem) És végül ismételten: a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik, ne keresse! Ha mégis többet akar megtudni a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetétről hívja az alábbi számot: 0691180100 - Ők elvileg mindent tudnak (gyakorlatban persze...).

Friss topikok

Linkblog

A halálbüntetés megítélése napjainkban

2008.03.20. 13:07

Az elkövetkező 2-3 napban egy szakdolgozathoz próbálunk segítséget nyújtani. Előre is köszönjük mindenkinek az együttműködést, aki március 25-ig visszaküldi vagy e-mailben vagy SMS-ben (esetleg elmondja telefonon keresztül) véleményét a halálbüntetésről.
A "megrendelő" az alábbi hat egyszerű kérdésre keresi a választ:

  1. Van-e olyan eset Ön szerint, melyben visszaállíthatnák a halálbüntetést Magyarországon?
  2. Ön szerint melyek ezek az eshetőségek? Bűncselekmények?
  3. Ön szerint lenne-e, s ha igen, milyen következményei lennének a halálbüntetés visszaállításának nemzetközi viszonylatban? Változtatna-e hazánk európai és nemzetközi megítélésén?
  4. Tud-e olyan országról, melyben napjainkig használják ezt a büntetési formát?
  5. Ön szükségesnek tartja-e saját megítélése szerint a halálbüntetést az Ön által említett országokban? Mindennemű válaszát kérem indokolja!
  6. Ön, személy szerint minden következmény nélkül, visszaállítaná- e a halálbüntetést Magyarországon?

A válaszokat kéretik ezesetben a roxanahorner[kukac]freemail.hu címre küldeni, a válaszadó korának megjelölésével együtt. A válaszokat természetesen összesítve név nélkül kezeljük, az e-mail címekkel semmiféle visszaélést nem tervezünk - aki nem hiszi használja válaszadásra inkább a kommentet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://t-a-k-i.blog.hu/api/trackback/id/tr40389238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása