Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete

A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetének nincsenek konkrét célkitűzései (még) csupán szeretnének egy arctalan spontán kommunikációt kezdeményezni Magyarország összes lakosával. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tárol önről semmilyen információt - a válaszadás önkéntes, az adatokat összesítve kezeljük. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem tudja az ön telefonszámát, ha mégis a tAKI nevében kapna SMS-t vagy telefonhívást, az pusztán a szerencse és/vagy a véletlen műve. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete elnézést kér mindenkitől, akinek visszaélt aljas és galád módon elkótyavetyélt telefonszámával, SIM kártyájával. A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetét támogatja a Vodafone (tudtán kívül) és mindenki aki feltölti az alábbi vodafonos feltöltőkártyás telefonszámot: 06 70 54 95 126 (ez egyszer Zotyáé volt, de már nem) És végül ismételten: a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik, ne keresse! Ha mégis többet akar megtudni a Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetétről hívja az alábbi számot: 0691180100 - Ők elvileg mindent tudnak (gyakorlatban persze...).

Friss topikok

Linkblog

Mit jelent magam módján vallásosnak lenni?

2008.04.13. 12:03

Ezen a héten azt kutatjuk, hogy mit jelent az embereknek az, hogy "maguk módján vallásosak". Semmi trükk, semmi beugratós taktika, egyszerűen csak a magunk amatőr módján rákérdezünk arra, ami minket érdekel mint egy öt éves kisfiú. Mert tényleg érdekel, hiszen az emberek kilencven százaléka a közvéleménykutatások során "magam módján" vallásosnak vallja magát, de mi a csudát jelent az a magam módján? Kérünk titeket áruljátok el mit jelent számookra "magam módján" vallásosnak lenni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://t-a-k-i.blog.hu/api/trackback/id/tr98423511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása